חטיפי קשיו חמאה
חטיפי קשיו חמאה עשויים להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 130 קלוריות. אם יש לך חצאי קשיו, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 178 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פריכיות קשיו חמאה, עוגיות בייגלה קשיו חמאה, ו עוגיות פודינג קשיו חמאה.
הוראות
בקערה גדולה שמנת את החמאה והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
שלב קמח ומלח; הוסף לתערובת מוקרמת רק עד לאיחוד.
לחץ לתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את שבבי החמאה, סירופ התירס, החמאה והמים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
מפזרים קשיו; לחץ קלות כלפי מטה.
אופים 11-13 דקות או עד שהציפוי מבעבע ומשחים קלות. מצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.