פארפל עם עגבניות, בצל ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.35 דולר למנה. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם שיני שום, פלפל, פסטת פארפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: פרפלה עם עגבניות, בצל ותרד, פרפלה עם עוף, עגבניות, בצל מקורמל ועז ג, ו פרפלה עם עוף, עגבניות, בצל מקורמל וגבינת עזים.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עם 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מחממים 1 כף שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים בצל ואורגנו; מטגנים 12 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
בצל
5
מוסיפים שום; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים עגבניות וחומץ; מטגנים 3 דקות או עד שהעגבניות מתחילות להתרכך.