חטיפי שוקולד צ'יפס עם שקדים
חטיפי שוקולד צ'יפס עם שקדים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-216 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, פצפוצי שוקולד חצי מתוקים, גלישת ריינולדס) נייר לא מקל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו חטיפי טופי עם פצפוצי שוקולד, חטיפי טופי עם פצפוצי שוקולד, ו חטיפי טופי עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13x9x2 אינץ תבנית אפייה עם ריינולדס Wrap® נייר שאינו מקל עם צד שאינו מקל (משעמם) לכיוון מזון, הרחבת רדיד על פני הצדדים של מחבת; להפריש.
לחץ על בצק עוגיות באופן שווה בתחתית מחבת מרופדת בנייר כסף.
אופים 15 עד 17 דקות או עד קרום משחימים קלות נוצר על גבי בצק.
מערבבים חלב מרוכז ממותק, חתיכות טופי, 1/2 כוס קוקוס ו 1/4 כוס שקדים.
מורחים באופן שווה על בצק עוגיות חם.
מפזרים שבבי שוקולד, קוקוס ושקדים הנותרים על תערובת. חזור לתנור.
המשך לאפות 20 עד 25 דקות עד תוסס וקוקוס הוא חום זהוב בהיר; מגניב במחבת על מתלה חוט. השתמש בנייר כסף כדי להרים ברים מחבת על קרש חיתוך.