חלב קוקוס אמנון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אמנון, אפוני שלג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חלב זהוב: כורכום שמנת ותה זנגביל עם חלב קוקוס, עוגת קרם קוקוס עם ציפוי חלב קוקוס מוקצף, ו אמנון קארי קוקוס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שקיות נייר חומות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
משרים 4 שקיות נייר חומות קטנות בשמן צמחי עד רווי. לגרד עודפי שמן ולהניח בצד. מתבלים את הפילה במלח, זנגביל מגורד, גרידת לימון ומיץ. למעלה כל אחד עם כ 5 או 6 אפונה שלג 1 של תפוחי אדמה פרוסים דק.
להעביר כל פילה לתוך 1 של השקיות ויוצקים על 1/4 כוס חלב קוקוס לתוך כל שקית. מקפלים היטב כדי לאטום מיצים ואדים.
מניחים על 2 גליונות אפייה ואופים עד שקיות נפוחות ודגים ותפוחי אדמה רכים, על 10 עד 15 דקות.
מגישים מיד ליד השולחן בשקיות הנפוחות. קרע פתוח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.