חזיר בזיגוג שזיפים מתוק-חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 921 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-38 דקות. אם יש לכם זנגביל, בשר חזיר, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו עוגת שזיפים מזוגגת, נקניק שזיף מזוגג, ו טלה מזוגג שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים בסיר על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד משמר נמסים תערובת מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
משמר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים חצי תערובת לשמר שזיף לתוך קערה בטוחה במיקרוגל.
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
אופים בשר חזיר, חשוף, ב 350 על מתלה תנור נמוך 1 שעה ו 30 דקות, צליעה עם שאריות שזיף לשמר תערובת בסיר כל 30 דקות. כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום, ואופים 1 שעה ו 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 140, צולה כל 30 דקות.