קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

חמאה חומה-מרק סאנצ'וק עם כרוב ניצנים ובייקון

חמאה חומה-מרק סאנצ'וק עם כרוב ניצנים ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חמאה חומה-מרק Sunchoke עם כרוב ניצנים ובייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 554 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם sunchokes, חמאה, כרוב ניצניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בייקון - כרוב ניצני סוכר חום, כרוב ניצנים עם חמאה חומה ואגוזי לוז, ו כרוב ניצנים וערמונים בחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה, מתערבלים כל הזמן עד שהוא חום עמוק ויש לו ניחוח אגוזים, כ 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים sunchokes ומערבבים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד sunchokes משחימים היטב על כל המשטחים ומתחילים לפרוס קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
3
מוסיפים כרישה ובצל וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים שום ומרווה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ארומטי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד sunchokes הם במכרז, כעשר דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
6
בעוד מרק מבשלים, מניחים בייקון במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעביר בייקון לקערה, משאיר שומן במחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
העברה לסיר גדול, מאמץ דרך מסננת רשת בסדר אם מרק חלק רצוי. כאשר כל הקבוצות מטוהרות, מתבלים בטעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
לטאטא בחומץ, כפית בכל פעם, עד הטעם הרצוי הוא הגיע (על 1 כף סך). שמור על המרק חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
לחמם את השומן בייקון על חום גבוה עד רוחש, ואז להוסיף את כרוב ניצנים, לחתוך בצד למטה למחבת. מבשלים בלי לזוז עד חרוך היטב, על 3 דקות. לזרוק ולהמשיך לבשל, משליך ומערבבים מדי פעם, עד רך משחימים היטב, על 6 דקות בסך הכל. להחזיר בייקון למחבת ולזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וקורטוב חומץ.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר מהחום והנח בצד.
13
מגישים מרק חם בקערות, מעוטר עם כרוב ניצנים מוקפצים ובייקון, ומטפטף עם שומן חזיר או שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)