חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד
המתכון חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד מוכן בערך 1 שעה ו 45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 60 מנות עם 101 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, קמח, בוטנים קלויים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד, חמאת בוטנים פקאן ביסקוטי, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
מקם מתלים באופן שווה בתנור ומחמם מראש ל -350 מעלות פ.מרפדים 3 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ממיסים את החמאה על אש בינונית, מסתחררים מדי פעם את התבנית. ממשיכים לבשל עד שהחמאה משחימה ומקבלת ניחוח אגוזי, כ -5 דקות.
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד בקערה גדולה.
מקציפים את הביצים בקערה בינונית עם מערבל חשמלי עד לקבלת צהוב בהיר וחיוור, כ -2 דקות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה. ואז מוסיפים לאט את החמאה והווניל עד לערבוב אחיד, כ-30 שניות נוספות.
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לאיחוד.
תוך כדי ערבוב איטי מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים, ב -2 תוספות, מערבבים רק עד לספיגה. מקפלים פנימה את הבוטנים וחתיכות השוקולד.
מחלקים את הבצק באופן שווה לשליש, ומניחים כל מנה במרכז תבנית אפייה. מעצבים את הבצק בידיים רטובות מעט לבולי עץ ברוחב של כ -2 אינץ 'ואורכו 15 אינץ'.
אופים עד להתייצבות ומשחימים סביב הקצוות, בערך 25 עד 30 דקות. (עבור אפילו אפיית לטפל כדי לסובב את מחבתות-מלמעלה למטה וקדימה לאחור-על חצי דרך למרות.) מצננים בולי עץ על ניירות האפייה כ -10 דקות.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות פ.העבירו בזהירות את בולי העץ לקרש חיתוך.
חותכים בולי עץ לרוחב, עם סכין משוננת ארוכה בזווית של כ -45 מעלות, לעוגיות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים עוגיות חתוכות כלפי מטה על ניירות האפייה.
אופים עד פריך, כ 8 דקות. הופכים את העוגיות ואופים עד להזהבה, בערך 8 דקות נוספות. ביסקוטי מגניב על סדיני האפייה.
אחסן עוגיות בכלי אטום היטב עד 3 ימים.