חמוצים מטוגנים בשמן עמוק
חמוצים מטוגנים בשמן עמוק דורשים בערך 27 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 6 ומחירו 97 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 18 גרם חלבון, 27 גרם שומן ובסך הכל 631 קלוריות. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמוצים לחם וחמאה, דבש, מיונז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 57%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חמוצים מטוגנים, חמוצים מטוגנים וחמוצים מטוגנים.
הוראות
בסיר עם תחתית כבדה, מחממים 2 סנטימטרים של שמן ל-350 מעלות F.
שמים בקערה קטנה את הקמח וקצת מלח ופלפל, בקערה אחרת את הביצים הטרופות, ואת קמח התירס עם קורט מלח ופלפל בקערה שלישית. חורצים את החמוצים בקמח, אחר כך את הביצה, ולאחר מכן את קמח התירס. במנות מנמיכים בזהירות את החמוצים לשמן ומטגנים 3 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהשמן לנייר סופג לניקוז.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם רוטב חרדל דבש.
בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.