חסה מטוגנת באפונה
חסה מטוגנת באפונה היא ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 267 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את פטיט פואה, קרם פרש, עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. נסו אפונה מטוגנת עם חסה ובצל, אפונה מטוגנת עם בצל ירוק וחסה, ו חמאה-אפונה מטוגנת, חסה ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה עם מכסה. מטגנים את הבצל בעדינות במשך כ 5 דקות, עד מתרכך. בינתיים, משוך כל עלים חיצוניים פגומים או גסים מן החסה לקצץ את הבסיסים.
חותכים את החסה ב אורך מחצית, דרך הבסיס.
מניחים את החסה לחתוך בצד למעלה על גבי הבצל ומבשלים חצי דקה, ואז להתהפך ומבשלים עוד 30 שניות.
יוצקים מעל המניה ועונה קלות.
שים את המכסה על המחבת, להפחית את החום למינימום ומבשלים 10 דקות.
עם כפית מחוררת, הרם את החסה החוצה והניח לתוך מסננת מעל קערה. להעלות את החום מתחת למחבת ומרתיחים את המיצים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את קרם או קרם frache ו petits pois ומרתיחים במשך 1 דקות עד מחומם דרך. מסדרים חסה בצלחת הגשה ושופכים על רוטב האפונה והשמנת.