חציל עם מלית פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך פירורי לחם, פלפל טחון, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חציל עם מלית פטריות, כוסות חצילים עם מילוי לחם תירס, ו חציל אפוי עם מלית גבינה מתובלת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
חותכים חצילים בחצי לאורכו ולקטוף את הבשר, משאיר קונכיות בעובי 1/4 אינץ'. קוצצים עיסה ומניחים למסננת.
מרכיבים שתצטרך
חציל
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
מפזרים מלח ולתת לטפטף עיסת חצילים במשך 30 דקות. כתם לחות מעיסת חצילים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עיסת חצילים ובצל בחמאה החמה עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים פירורי לחם, פטריות, תיבול איטלקי ופלפל שחור לתוך תערובת החצילים עד לשלב ביסודיות. כפית את התערובת לתוך קליפות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פלפל שחור
פירורי לחם
ירק
פטריות
חציל
חמאה
קונכיות פסטה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד קליפות חצילים במכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מפזרים גבינה שוויצרית, חוזרים לתנור, ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות נוספות.