קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל עם פרצוף פתוח-כריכי זית

חציל עם פרצוף פתוח-כריכי זית
וזה לא כזה אדיר. נסו כריכי חצילים פתוחים, כריכי סלט חצילים עם פנים פתוחות, ו כריכי פרמזן חצילים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מברשת 2 כפות רוטב שווה על שני הצדדים של פרוסות חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מניחים חציל על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול; לבשל 8 דקות. הפעל ולהפיץ רוטב פסטה באופן שווה על חצילים; לבשל 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רוטב פסטהרוטב פסטה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
מניחים 1 פרוסת גבינה על כל פרוסת חצילים; לבשל 1 דקה או עד גבינה נמסה. למעלה כל פרוסת לחם עם חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מערבבים זיתים, צלפים, ו 1 רוטב כף; מפזרים באופן שווה על כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס