טאטמאדו דה קוסטילה דה רז (Tatemado Short Ribs)
Tatemado de Costilla de Res (צלעות קצרות Tatemado) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו טקילה, שום, פריולס דה לאולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הטקילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טקילה-עוגיות ליים סוכר כקינוח. נסו Caldo de Costilla (בשר בקר קולומביאני מרק), צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עודף שומן מצלעות קצרות ואז לחתוך בין העצמות.
בסיר מעל חום מתון, יבש לצלות את הצ ' ילי.
העברה למטחנת תבלינים לטחון לטחון לאבקה.
באותו סיר, יבש לצלות את הבצל והשום.
להעביר לבלנדר, להוסיף את piloncillo, בירה או פולקה, אגבה, טקילה, ואת צ ' ילי אבקת, ולעבד עד חלקה.
בסיר בינוני, מחממים את השומן ומטגנים את תערובת צ ' ילה. מתבלים במלח ומניחים להתקרר. מעיל את הבשר עם תערובת צ ' ילה, כיסוי, במרינדה במקרר לילה.
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים ספינת קיטור במחבת צלייה.
בסיר מעל חום מתון, יבש לצלות את עלי maguey או אגבה.
מעבירים למחבת הצלייה על הספינה ולמעלה עם 2 משוטים קקטוס.
מניחים את הצלעות עם המרינדה על גבי לכסות עם 2 משוטים קקטוס הנותרים. מכסים את המחבת בנייר כסף או במכסה ואופים עד הצלעות הן מזלג מכרז, 3 עד 4 שעות, בדיקת מפלס המים כל 30 דקות והוספת 1/2 כוס מים כאשר הוא מקבל נמוך מאוד.
להעביר את הצלעות הקצרות למגש הגשה. חותכים את משוטי הקקטוס לרצועות ומניחים אותם על גבי הצלעות.
מגישים עם Frijoles דה לה אולה טורטיות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.