טאקו דגים עם סלסה אבטיח יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טאקו שפמנון עם גבינת פימנטו איש סלסה אבטיח, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה Habanero (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את האבטיח, בצל אדום, כוסברה, מיץ לימון חלפיניו בקערה. לזרוק עם 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
אבטיח
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מפזרים את הדגים משני הצדדים עם אבקת צ ' ילה ו 1/2 כפית מלח; לטפטף את שני הצדדים עם הנותרים 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
4
מברישים את הגריל בשמן זית, ואז מוסיפים את הדגים והגריל עד שמסומנים ומבושלים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
להעביר את הדג לצלחת ולפרוץ לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
בינתיים, לזרוק את החסה עם 2 כפות של המיצים מן סלסה אבטיח קמצוץ של מלח. לחמם את הטורטיות על הגריל ולמלא עם הדגים, סלסה אבטיח, אבוקדו וחסה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיח
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.