לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טאקו טלה רוטיסרי עם משחת משמש-צ'יפוטלה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 57 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 1224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. אם יש לכם חומץ יין אדום, משמשים, רגל טלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -5 דקות. מתלה טלה (עם בסיס רוזמרין לימון), רגל טלה של כבש על רוטיסרי, ו רגל טלה רוטיסרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים גריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים את רגל הטלה בשמן, מתבלים במלח ופלפל ומניחים ישירות על הגריל להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל טלה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הסר את הרגל וצרף למוט רוטיסרי.
4
תנו לכבש להתבשל על הרוטיסרי במשך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות או עד שהוא פשוט מבושל עד בינוני-נדיר. במהלך 20 הדקות האחרונות של הצלייה, התחל לצלות עם הזיגוג.
טאקו עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאקסום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברוקס וילמט ואלי פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!