אם יש לכם פחות, טורטיות תירס, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. , שהוא מוצק. נסו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), סלסה ורדה טאקו בשר, ו טאקו בשר בקר עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף חזה עוף במים קרים ולהוסיף לסיר גדול. מכסים במים ומוסיפים 4 שיני שום מרוסקות ו 1 כף מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ומבשל, חשוף, עד העוף מבושל דרך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
שיני שום שלמות
עוף שלם
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. לגרוס את העוף כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. שים בצד 4 כוסות עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים את העגבניות בסיר גדול ומכסה במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד מבושל דרך ורך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
להעביר את העגבניות לבלנדר יחד עם כף הנותרים של מלח, ציפורן שלמה, פלפל, בצל לבן וציפורן שום הנותרים. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ציפורן שלמה
פלפל
בצל לבן
עגבנייה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
הוסף 2 כפות של שמן תירס למחבת גדולה, מעל חום בינוני גבוה. ברגע שחם, מוסיפים את מחית העגבניות, עלי המפרץ והעוף הקרוע ומערבבים. מבשלים עד התערובת התעבה, על 10 דקות. מערבבים את פירורי שמנת ולחם ומבשלים עד התערובת התעבה שוב, על 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
פירורי לחם
מחית עגבניות
עלי דפנה
שמן תירס
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
התערובת תהיה לחה אבל לא רטובה מדי, אשר יהיה מושלם למילוי טאקו.
7
מחממים את שמן קנולה בטיגון עמוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
8
מחממים את הטורטיות על מחבת חמה או יבשה מעל חום בינוני לרגע. זה ימנע מהם לשבור בעת מתגלגל לתוך טאקו. שים 1 עד 2 כפות של המילוי על כל טורטיה וגליל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אתה יכול להכניס קיסמים מעץ דרך 2 טאקו בכל פעם, כך שהם יטגנו באופן שווה להחזיק את הצורה שלהם. ברגע שהשמן חם, טבול את זוגות הטאקו בשמן החם. מטגנים עד שהטאקו מטוגנים וזוכים בצבע זהוב, בערך 2 עד 3 דקות. אולי אתה רוצה להעיף עוד דקה לצד השני.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
10
הסר מן השמן ולשים על צלחת או מגש מכוסה מגבות נייר. מסדרים את הטאקו על מגש הגשה ומקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
מגישים לצד פואבלה ורדה סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סלסה ורדה
12
הערה של קוק: אם אתה לא רוצה לטגן את הטאקו, לגלגל אותם, וטוסט אותם על מחבת חמה או יבשה. טוסט ולהסתובב עד שהם פריך מספיק לטעמך. זה ייקח בערך 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
14
יש לשטוף את tomatillos מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
מים
15
שים אותם בסיר ולכסות אותם במים. מביאים לרתיחה, מעל חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים שנחשפו, עד שהצבע שלהם השתנה והם מבושלים ורכים אבל לא מתפרקים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
16
מוסיף את tomatillos לבלנדר יחד עם צ ' ילה, שן שום וכפית מלח. מחית עד חלקה. מערבבים בכוסברה קצוצה ובצל. טעם מלח ולהוסיף יותר, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
Tomatillos
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל צ ' ילי
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
17
יוצקים לתוך קערה ומקשטים עם גבינה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.