זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, גבינת מונטריי ג'ק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. טאקו ראג'אס כרוב ותפוחי אדמה, ארוחת ערב: טאקו דה ראג'אס קון קרמה, ו ארוחת ערב הערב: פטריות, ראג'ות וטאקו תירס עם פרסקו קווסו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לראג ' ות תפוחי האדמה: הביאו לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים ובשלו תפוחי אדמה עד שהם רכים, בערך 6 עד 8 דקות, והקפידו לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים, מייבשים ומורחים בשכבה אחת על מגש להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
קולים בצל עם מלח ופלפל עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה פלפלים אדומים וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
6
יוצקים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד שהקרם מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מוסיפים גבינות ותפוחי אדמה מגורדים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שרק מחממים אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
מסירים מהאש.
1
מחממים שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס בסיר גדול ועמוק או בטיגון עמוק. טובלים טורטיות בקצרה, אחת אחת, בשמן החם, רק כדי להתרכך. כף תערובת ראג ' ות תפוחי אדמה למרכז כל טורטיה מרוככת. מקפלים לשניים כדי לצרף תערובת ומאובטח עם קיסם מושחל דרך הקצה העליון של הטורטייה. מטגנים טאקו עמוק במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם פריכים וזהובים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
טעם חמאה צלול
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים ומסננים היטב.
3
להגשה, כף צ ' יפוטלה קרמה על ארבע צלחות הגשה, והתפשט מעט ליצירת מיטה לטאקו.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
קרם מקסיקני
4
מניחים טאקו רג ' אס תפוחי אדמה פריך על גבי קרמה. מסיימים בציפוי עם כפיות נדיבות של גוואקמולי גבול ותירס מתענגים ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קרם מקסיקני
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
שלב היטב את החומרים בקערת ערבוב קטנה. טועמים ומתאימים תבלינים לפי הצורך. מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
חותכים את האבוקדו לרבעים ומניחים בקערת ערבוב. מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג עד שהם שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את שאר החומרים ומשלבים במזלג.
8
מגישים מיד.
9
מחממים 1/2 כוס משמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
קולים את התירס עם המלח והפלפל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
11
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים פלפלים חתוכים לקוביות לתירס המוקפץ יחד עם הבצל הירוק, חומץ היין האדום ושאר 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
13
מערבבים היטב ומניחים לשבת 20 עד 30 דקות כדי למזג את הטעמים.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.