קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

טאקו ראג'אס תפוחי אדמה קריספי

טאקו ראג'אס תפוחי אדמה קריספי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, גבינת מונטריי ג'ק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. טאקו ראג'אס כרוב ותפוחי אדמה, ארוחת ערב: טאקו דה ראג'אס קון קרמה, ו ארוחת ערב הערב: פטריות, ראג'ות וטאקו תירס עם פרסקו קווסו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לראג ' ות תפוחי האדמה: הביאו לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים ובשלו תפוחי אדמה עד שהם רכים, בערך 6 עד 8 דקות, והקפידו לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים, מייבשים ומורחים בשכבה אחת על מגש להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
קולים בצל עם מלח ופלפל עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה פלפלים אדומים וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
יוצקים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד שהקרם מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מוסיפים גבינות ותפוחי אדמה מגורדים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שרק מחממים אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
מסירים מהאש.
1
מחממים שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס בסיר גדול ועמוק או בטיגון עמוק. טובלים טורטיות בקצרה, אחת אחת, בשמן החם, רק כדי להתרכך. כף תערובת ראג ' ות תפוחי אדמה למרכז כל טורטיה מרוככת. מקפלים לשניים כדי לצרף תערובת ומאובטח עם קיסם מושחל דרך הקצה העליון של הטורטייה. מטגנים טאקו עמוק במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם פריכים וזהובים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים ומסננים היטב.
3
להגשה, כף צ ' יפוטלה קרמה על ארבע צלחות הגשה, והתפשט מעט ליצירת מיטה לטאקו.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
4
מניחים טאקו רג ' אס תפוחי אדמה פריך על גבי קרמה. מסיימים בציפוי עם כפיות נדיבות של גוואקמולי גבול ותירס מתענגים ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
5
שלב היטב את החומרים בקערת ערבוב קטנה. טועמים ומתאימים תבלינים לפי הצורך. מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
חותכים את האבוקדו לרבעים ומניחים בקערת ערבוב. מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג עד שהם שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את שאר החומרים ומשלבים במזלג.
8
מגישים מיד.
9
מחממים 1/2 כוס משמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
קולים את התירס עם המלח והפלפל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
11
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים פלפלים חתוכים לקוביות לתירס המוקפץ יחד עם הבצל הירוק, חומץ היין האדום ושאר 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
13
מערבבים היטב ומניחים לשבת 20 עד 30 דקות כדי למזג את הטעמים.
14
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

5אבוקדו בשלים בקליפורניה, רצוי הס, חצוי, זרע וקולףאבוקדו בשלים בקליפורניה, רצוי הס, חצוי, זרע וקולף1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם12smallsטורטיות תירסטורטיות תירס1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת Cotija מגורדתגבינת Cotija מגורדת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)6(חוֹרֶף)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס טריים (כ 5 אוזניים)גרעיני תירס טריים (כ 5 אוזניים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4צ'ילי ג' לפנו, גבעול, זרע וקוביות דקצ'ילי ג' לפנו, גבעול, זרע וקוביות דק0ליים, מיץליים, מיץ3(חוֹרֶף)מיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מנצ'גו מקסיקנית מגוררת או מונטריי ג' קגבינת מנצ'גו מקסיקנית מגוררת או מונטריי ג' ק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי וחתוך בפרוסות 1/4 אינץ ' לאורכובצל, חצוי וחתוך בפרוסות 1/4 אינץ ' לאורכו796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פנלה מגוררתגבינת פנלה מגוררת41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וג' וליאןצ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וג' וליאן4צ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץצ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ1גדולפלפל אדום, cored, זרע, וחתוך לקוביות 1/4 אינץפלפל אדום, cored, זרע, וחתוך לקוביות 1/4 אינץ41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים אדומים, קלויים, קלופים, זורעים, ו juliennedפלפלים אדומים, קלויים, קלופים, זורעים, ו julienned1( חצילים)בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם4בצל ירוק, חלקים לבנים וירוקים בהירים, פרוסים דק באלכסוןבצל ירוק, חלקים לבנים וירוקים בהירים, פרוסים דק באלכסון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק12ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה מזהב יוקון, קלופים וחתוכים בקוביות בגודל 1/2 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון, קלופים וחתוכים בקוביות בגודל 1/2 אינץ0ל 1/2 צ'יפוטלה ואדובו, לפי הטעם, טחון דק לעיסהל 1/2 צ'יפוטלה ואדובו, לפי הטעם, טחון דק לעיסה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.