קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום

טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום
טארט אגוזי לוז שוקולד ריחני עם כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קצפת כבדה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתיות קינואה בטעם אגוזי לוז כתומים, Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק, לשלב את אגוזי לוז וסוכר בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק שוב ושוב לטחון את אגוזי לוז לאבקה. אם אגוזי לוז הם לא הקרקע מספיק, הם יעשו את הבצק להתפרק כאשר אתה מגלגל אותו מאוחר יותר. לגרד את הפינה התחתונה בתוך קערת העבודה עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה לקערת העבודה ודופק מספר פעמים כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים כדי לערבב את החמאה דק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מוסיפים את הביצה ואת הדופק שוב ושוב עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק למשטח עבודה משוריין והסר בזהירות את הלהב. יוצרים את הבצק לדיסק ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים את הבצק במשך שעה או שעתיים או עד 2 ימים לפני אפיית הטארט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
כאשר אתה מוכן לאפות את הטארט, להגדיר מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו על משטח מקומח. ללוש בעדינות את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. לעצב את הבצק לדיסק ולמקם אותו על משטח מקומח. קמח את הבצק ומגלגל אותו לדיסק 12 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו למחבת, מרימים את הקפל בקוטר המחבת. לפתוח את הבצק למחבת ולחץ אותו היטב לתוך החלק התחתון והצדדים של המחבת. השתמש מגרד ספסל או האחורי של סכין כדי לנתק כל בצק עודף על שפת המחבת. צנן את הקרום בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
עבור המילוי, לשלב את השמנת והסוכר בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם כדי לוודא שהסוכר מתמוסס. להקטין את החום לנמוך, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד. בעדינות לנער את המחבת כדי להטביע את כל השוקולד ולחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להקציף חלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
לטאטא את הביצים עם גרידה כתומה ורום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
לטאטא בתערובת השוקולד בזרם, מגרד את המחבת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
יוצקים את מילוי השוקולד לתוך הקרום מוכן ולפזר את אגוזי לוז קצוצים על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
אופים את הטארט במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא אפוי דרך המילוי מוגדר מעט נפוח. לקרר את טארט לחלוטין על מדף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
יוצקים את תערובת השוקולד והחמאה לתוך קונוס נייר או שקית פלסטיק לא קפלים. חותכים את הקצה ורצף העליון של טארט בסדרה של קווים מקבילים אקראיים עם השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
1
הסר את הצד של המחבת והחלק את הטארט מבסיס מחבת המתכת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חתוך את הפרוסות.
3
מגישים קצפת ממותקת בטעם עם גרידת תפוז מגוררת או כמה קלופים, פרוסות תפוזים מסוכרים יחד עם הטארט.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4
כדי לאחסן: לשמור על הטארט בטמפרטורת החדר ביום שהוא אפוי. לעטוף ולשמור שאריות במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו