קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טה ובצל ירוק

טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טה ובצל ירוק
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית ירוקה עם פנקטן ובצל אדום, שעועית ירוקה קלויה עם פנצ'טה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים, ו צמה ארוחת בוקר עם חזיר, פטריות, צ'דר, בצל ירוק, וביצים מקושקשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה וקמח בתחתית וצדדים של מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. פרוס את קרום העוגה ולחץ בעדינות לתחתית ולצדדים של המחבת. לקצץ כל עודף מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
3
עם הקוצים של מזלג, לדקור את החלק התחתון של המאפה. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את הקרום עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
שים את המחבת על תבנית אפייה ואופים במשך 10 דקות, עד ביצה לבן יש להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
5
בואו מגניב 10 דקות.
6
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 6 עד 8 דקות, עד השחמה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
8
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
בקערה בינונית, להכות קלות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
להקציף את mascarpone, gruyere, בצל ירוק, מלח, פלפל ואת pancetta.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
בצל ירוקבצל ירוק
פנצ ' טהפנצ ' טה
GruyereGruyere
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
יוצקים לתוך קרום מקורר ואופים במשך כ 18 דקות, עד התערובת יש להגדיר ואת החלק העליון הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
לקרר את הטארט במשך 10 עד 15 דקות ולאחר מכן להסיר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
14
צילום קאט טויטש