טארט עגבניות וגבינה ירושה
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. אם יש לך מלח, גבינת עיזים, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים ועגבניות ירושה, טארט גבינת עיזים ועגבניות ירושה, ו טארט עגבניות ירושה עם פסטו וגבינת עיזים.
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים את התנור ל-375F. מקשרים תבנית אפייה בנייר אפייה.
הליבה לחתוך את העגבניות לתוך 1/8-אינץ ' עבה סיבובים, להשליך את פרוסות הסוף. (העגבניות צריך לחתוך בצד הדק, כך המיצים שלהם יכולים להתאדות במהלך האפייה לפני שיש להם הזדמנות להפוך את הקרום רטוב.)
מניחים את עגבניה סיבובים על מגבות נייר. מכסים עם שכבה נוספת של מגבות נייר ולתת לעמוד כדי לנקז מיצים עודפים בעת הכנת קרום פילו.
מניחים סדין פילו על תבנית האפייה.
מברישים את הפילו בשמן זית. למעלה עם פילו הסדינים הנותרים, צחצוח כל אחד עם שמן. מקפלים מעל ארבעת הצדדים של מחסנית פילו לעשות גבול רחב 1 אינץ'.
מפזרים את האזור בתוך הגבול עם הפרמזן. למעלה עם פרוסות העגבניות, חופפים את הפרוסות לפי הצורך.
מפזרים את גבינת העזים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אופים עד שהפילו הוא חום פריך ועמוק זהוב, כ -20 דקות. להתקרר מעט או לטמפרטורת החדר.
מפזרים עם עשבי תיבול, לחתוך מלבנים, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;