קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תפוחים עם פודינג חרדל וסטרוסל גבינה

טארט תפוחים עם פודינג חרדל וסטרוסל גבינה
טארט תפוחים עם פודינג חרדל ו Streusel גבינה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 225 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, חרדל, תפוחים טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת פודינג קינמון מעוטרת בתפוח, עוגת תפוחים, ו עוגת פודינג תפוחים.

הוראות

1
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה ומערבבים לעתים קרובות עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום.
3
בינתיים, בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח סוכר, קמח, חרדל יבש עד מעורבב היטב. הכה בחרדל וביצה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אבקת חרדלאבקת חרדל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים חמאה חמה בזרם דק ויציב, מכים עד שהתערובת מתקררת, 2 עד 3 דקות. מערבבים בעדינות תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
5
כפית תערובת תפוחים לתוך מאפה חמאה אפוי חם ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
לשימור,לשימור,
6
מפזרים streusel גבינה באופן שווה על מילוי. להגדיר טארט על נייר מצופה 12 על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד streusel הוא חום זהוב, 45 עד 55 דקות. אם הקצוות טארט חום יתר על המידה,לעטוף בקלילות עם נייר. מגניב על מדף על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
הסר מסגרת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חתוך את הטארט לחתיכות.