טארט תפוחים עם פודינג חרדל וסטרוסל גבינה
טארט תפוחים עם פודינג חרדל ו Streusel גבינה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 225 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, חרדל, תפוחים טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת פודינג קינמון מעוטרת בתפוח, עוגת תפוחים, ו עוגת פודינג תפוחים.
הוראות
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה ומערבבים לעתים קרובות עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח סוכר, קמח, חרדל יבש עד מעורבב היטב. הכה בחרדל וביצה מוכנים.
מוסיפים חמאה חמה בזרם דק ויציב, מכים עד שהתערובת מתקררת, 2 עד 3 דקות. מערבבים בעדינות תפוחים.
כפית תערובת תפוחים לתוך מאפה חמאה אפוי חם ורמת התפשטות.
מפזרים streusel גבינה באופן שווה על מילוי. להגדיר טארט על נייר מצופה 12 על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליון.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד streusel הוא חום זהוב, 45 עד 55 דקות. אם הקצוות טארט חום יתר על המידה,לעטוף בקלילות עם נייר. מגניב על מדף על 1 1/2 שעות.