טבילה יוונית בשכבות עם פיתות צ'יפס
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: מטבל ים תיכוני שכבתי עם פיתות צ'יפס, טבילה יוונית בשכבות עם פיתות טוגנים, ו טבילה יוונית בשכבות עם פיתות טוגנים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו 1 או 2 דפי אפייה עם רדיד.
חותכים את סיבובים פיתה לשמונים. לפצל כל חתיכה לשניים ולמקם על תבנית אפייה מוכנה( ים), עם החלק הפנימי של הלחם פונה למעלה. ריסוס עם תרסיס שמן זית ומפזרים 2 כפיות של תיבול יווני.
אופים 7 עד 10 דקות, או עד הזהב.
בינתיים, במחבת גדולה, חום את טלה הקרקע עם מלח שום ואת 2 כפיות הנותרים תיבול יווני.
לנקז ולהניח בצד. בצלחת 11/2 ליטר רדודה, מורחים את החומוס על הקרקעית. למעלה עם שכבה של טלה טחון, ולאחר מכן את tzatziki.
שכבה עם חסה, עגבניות, בצל, זיתים ופטה.
מגישים את הטבילה בטמפרטורת החדר עם פיתות צ ' יפס.