טגליארל עם חמאת כמהין
Tagliarelle עם חמאת כמהין דורש סביב 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1142 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם פסטה צ'יפריאני טליארל, חמאת כמהין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Tagliarelle עם חמאת כמהין, לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין, ו Tartines עם צנוניות וחמאת כמהין.
הוראות
מוסיפים 1 כף מלח לסיר גדול של מים ומביאים לרתיחה.
בינתיים, במחבת גדולה (12 אינץ') saute, מחממים את השמנת על חום בינוני עד שהוא מגיע לרתיחה.
מוסיפים את חמאת הטראפל, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, מנמיכים את החום לנמוך מאוד, ומערבלים את החמאה עד שהיא נמסה. להתחמם על חום נמוך מאוד.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים 3 דקות, בדיוק. (אם אתה לא משתמש בפסטה צ ' יפריאני, בצע את ההוראות על החבילה.) כאשר הפסטה מבושלת, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מוסיף את הפסטה סחוטה למחבת סאוט ולזרוק אותו עם תערובת כמהין שמנת. ככל שהפסטה סופגת את הרוטב, מוסיפים כמה שיותר ממי הבישול השמורים לפי הצורך כדי לשמור על הפסטה מאוד קרמית.
מגישים את הפסטה בקערות רדודות ומקשטים כל מנה עם קומץ נדיב של עירית ופרמזן מגולח.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים מיד.