קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

טונה מומסת עם אבוקדו

טונה מומסת עם אבוקדו
כריכי טונה עם אבוקדו עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אבוקדו, חרדל דיז'ון, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טונה אבוקדו נמס, בייגל טונה אבוקדו נמס, ו טונה מומסת.

הוראות

1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב מעיל.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים מיץ בקערה קטנה. פיל, זרע, אבוקדו קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים אבוקדו למיץ; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
מוסיפים תערובת אבוקדו ועגבניות לתערובת טונה; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
מפזרים גבינה באופן שווה על פני הצדדים לחתוך של לחם, צלייה במשך 3 דקות או עד גבינה הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
מניחים 1 פרוסת לחם, גבינה בצד למעלה, על כל אחד 4 צלחות, ולחלק תערובת טונה באופן שווה בין פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
בחירה בת קיימא: טונה לבנה מוצקה היא אלבקור, הבחירה ברת הקיימא ביותר בין זנים של טונה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו השמורה טינגה ריו עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מרלו לשמורת טינגה ריו
מרלו לשמורת טינגה ריו
אדום אודם בצבע עם הערות של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא מוסמך.