טוסט גבינה עם בייקון ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך גבינה בגריל עם בייקון ואגס. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 123 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 2687 קלוריות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 407 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בשר בקר, עוף, דגים ופירות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ארוחת ערב: כריך בייקון, אגס וגבינה, כריך גבינה בגריל עם ברי, אגס ואגוזי לוז, ו עוף, אגס וברי טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק לחום גבוה בינוני.
שכבי את פרוסת הלחם שלך, גבינה, פרוסות אגס, בייקון, פרוסת לחם.
מורחים חמאה על החלק העליון של הכריך.
מניחים את הצד העליון כריך למטה (בצד חמאה למטה) על המחבת החמה. חמאה הצד החשוף של הכריך.
בואו לבשל לרגע ולאחר מכן להשתמש מרית מתכת כדי להפוך את הכריך לצד השני שלה.
לחץ למטה עם מרית או מחבת שנייה: בזמן שאתה קליית הכריך בצד השני, לחץ על הכריך עם מרית.
לחלופין, אתה יכול לחקות עיתונות פניני (אם כי ללא הרכסים) על ידי חימום מחבת ברזל יצוק קטן על מבער נפרד. השתמש במשקל של מחבת זו כדי ללחוץ על הכריך מלמעלה.
הכריך נעשה כאשר הצדדים קלויים והגבינה נמסה.