טופו בגריל עם ירקות רטטוי נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו יין רוזה, טימין, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רטטוי עם טופו, רטטוי של ירקות קלויים, ו פסטה עם ירקות בסגנון רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מקום הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים עד סירופ מעט מופחת 1/3 כוס (כ 10 דקות).
מניחים טופו וירקות על מתלה גריל מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מברשת חצי תערובת מיץ על טופו וירקות; גריל במשך 4 דקות. הפוך טופו וירקות מעל; מברשת עם תערובת מיץ שנותר. מבשלים במשך 3 דקות או עד שהירקות הם חום זהוב ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מערבבים בזיליקום, פטרוזיליה, ותימין. מחלקים ירקות וטופו שווה בין 4 צלחות.