טורט שוקולד כפול
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט שוקולד כפול. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת פאדג'בראוניז, חמאה, שוקולד צ' יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. נסו טורט שוקולד כפול, כפול שוקולד כתום טורט, ו טורט שוקולד כפול צונן עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכן תערובת בראוניז לפי הוראות החבילה לבראוניז דמוי פאדג'.
מורחים את הבלילה בתוך 9-ב משומנת ומקומחת. תבנית אפייה עגולה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 38-42 דקות או עד שהמרכז קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מגניב במשך 10 דקות. הפוך על צלחת הגשה; מגניב לחלוטין.
בקערה מערבבים את השוקולד והחמאה לתערובת אחידה.
מורחים על שכבת בראוניז; מכניסים למקרר למשך 30 דקות. רגע לפני ההגשה, מעל עם תוספת מוקצפת. מקשטים עם מפזרים.