טורטיה בראטוורסט עטוף ברוטב חרדל
ברטוורסט עטוף טורטיה עם רוטב חרדל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, טורטיות קמח, בראטוורסט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו בראטוורסט בגריל עם רוטב חרדל חזרת, פרושוטו-קוביות בקר עטופות ברוטב מחבת חרדל, ו אצבעות עוף עטופות בשר חזיר עם רוטב טבילה משמש-חרדל עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את החלב, הבצל, עלה הדפנה, הציפורן ואגוז המוסקט בסיר כבד ולא מאכל על אש בינונית. במחבת נפרדת יוצרים רוקס על ידי בישול החמאה והקמח מספר דקות, תוך ערבוב רציף, ללא השחמה, עד שהוא פולט ארומה אגוזית.
מסירים מהאש. כשהחלב חם למדי, שפכו כמות קטנה ממנו לרוקס שהתקרר, תוך ערבוב עד שהחלב מעורבב היטב. מחזירים את זה לחלב שנותר, ומבשלים במשך 15 דקות תוך ערבוב תדיר.
מסירים מהאש ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל לבן.
מקציפים חרדל ומכסים בחתיכת ניילון כדי למנוע היווצרות עור.
מחממים את הגריל לחום בינוני. מכינים את הטורטיות על ידי הנחת 1 או 2 פרוסות גבינה על גבי כל אחת ומניחים בצד לזמן קצר. מבשלים לאט את הבראטוורסט על אש בינונית, הופכים לפי הצורך כדי למנוע מהם לחרוך. (הם נוטים להתפצל כאשר החום גבוה מדי.) כשהם משחימים ומבושלים, מה שלוקח 10 עד 15 דקות, מעבירים אותם לטורטיות המרופדות בגבינה, ומגלגלים את הברטווורסטים כך שהגבינה תימס ותחזיק הכל יחד.
מניחים את הברטוורסטים המגולגלים במחבת על אש בינונית, ומאפשרים לטורטיות לצלות מעט.