טורטיות תרד ועגבניות
טורטיות תרד ועגבניות לוקחות מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך אבקת צ'ילי קלה, עגבניות, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: טורטיות תרד תוצרת בית ללא גלוטן, חזיר קלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסאן עגבניות טרי על אורז בסמטי, ו פאי תרד-עגבניות.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל והפלפל ומבשלים בעדינות במשך כמה דקות עד שהם רכים.
עצה בעגבניות ושעועית מעורבת, ולאחר מכן להוסיף את אבקת צ ' ילי.
חום עד הרוטב מבעבע, ואז להנמיך את החום ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות. עכשיו להוסיף את התרד לתערובת עגבניות שעועית ולבשל עד העלים נבלו זה ייקח רק דקה בערך.
הסר את המחבת מהחום. בדוק את התיבול אתה לא צריך מלח, אם כי אולי כדאי לך להוסיף קצת פלפל, ועוד אבקת צ ' ילי אם אתה אוהב את הדברים חמים.
להניח את הטורטיות על גבי עבודה, כפית במילוי, ואז לקפל אותם למשולשים.