טורטייה ספרדית אפויה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? טורטייה ספרדית אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אדמה o ' ביצים טבעיות, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית) (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה ובצל בשמן כ 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה כל הזמן אפילו לבישול, עד שהשמן מתחיל להתבשל; מוסיפים טימין, מלח ופלפל. מבשלים על 10 דקות יותר, הפיכת תפוחי אדמה כל הזמן, עד תפוחי אדמה רכים ומכרז. (אם תפוחי אדמה מתחילים לטגן ולהפוך חום במהלך הבישול, להפחית את החום.)
הסר מחום; ניקוז (לא לשטוף מחבת).
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה בינונית; מגניב מעט.
בינתיים, באותו מחבת, לבשל ומערבבים פלפל ועגבניות מיובשות על חום בינוני 1 דקה; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. לשבור את תפוחי אדמה קצת עם מזלג.
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם נייר קלף בישול; צד גריז של צלחת עם שמן. בקערה גדולה, להכות ביצים קלות עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לביצים; מערבבים עד מעורבב. בזהירות לשפוך לתוך צלחת אפייה.
אופים כ 30 דקות או עד ביצים מוגדרות לחלוטין העליון הוא נפוח מעט זהב; מגניב 15 דקות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות או עד צונן.
כדי לשרת, להפעיל סכין דק סביב קצה טורטייה כדי לשחרר.
מקום מלבני המגיש מגש הפוך על צלחת אפייה (להיות מגש בטוח הוא לפחות גדול כמו צלחת אפייה); בזהירות להפוך מגש צלחת אפייה מעל.
הסר צלחת אפייה; לקלף את נייר קלף בישול.