קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טורטייה ספרדית אפויה

טורטייה ספרדית אפויה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? טורטייה ספרדית אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אדמה o ' ביצים טבעיות, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה ובצל בשמן כ 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה כל הזמן אפילו לבישול, עד שהשמן מתחיל להתבשל; מוסיפים טימין, מלח ופלפל. מבשלים על 10 דקות יותר, הפיכת תפוחי אדמה כל הזמן, עד תפוחי אדמה רכים ומכרז. (אם תפוחי אדמה מתחילים לטגן ולהפוך חום במהלך הבישול, להפחית את החום.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר מחום; ניקוז (לא לשטוף מחבת).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה בינונית; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בינתיים, באותו מחבת, לבשל ומערבבים פלפל ועגבניות מיובשות על חום בינוני 1 דקה; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. לשבור את תפוחי אדמה קצת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם נייר קלף בישול; צד גריז של צלחת עם שמן. בקערה גדולה, להכות ביצים קלות עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לביצים; מערבבים עד מעורבב. בזהירות לשפוך לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים כ 30 דקות או עד ביצים מוגדרות לחלוטין העליון הוא נפוח מעט זהב; מגניב 15 דקות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
כדי לשרת, להפעיל סכין דק סביב קצה טורטייה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מקום מלבני המגיש מגש הפוך על צלחת אפייה (להיות מגש בטוח הוא לפחות גדול כמו צלחת אפייה); בזהירות להפוך מגש צלחת אפייה מעל.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
הסר צלחת אפייה; לקלף את נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מגישים מקורר.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Parador Tempranillo. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo