טורטליני בולונזי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1016 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 3 מנות.93 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שאריות בקר, הודו טחון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו מרק טורטליני (טורטליני אן ברודו), טורטליני וחזיר, ו טורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבקר, העצמות, הלשון, נתחי העוף, הבצל, הגזר והסלרי בסיר מרק גדול, מכסים במים ומביאים כמעט לרתיחה, לאט מאוד. מנמיכים את האש להתבשל לפני שהתערובת רותחת, ומאפשרים לבשל במשך 4 שעות, תוך הרחקת הקצף וכל עודפי השומן העולים לפני השטח. לאחר 4 שעות מסירים מהאש, מסננים את הנוזל פעמיים, תחילה דרך מסננת חרוטית ושנית דרך בד גבינה, ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
גזר
סלרי
בצל
מים
בקר
מרק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
סיר
2
מילוי: בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את החמאה והשמן עד שהוא מקציף ושוכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
3
מוסיפים את ההודו, העגל וכתף החזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
טורקיה כולה
בשר
עגל
4
מוסיפים את הפרושוטו והמורטדלה ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
6
מניחים במעבד מזון ומערבבים לשילוב.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
מוסיפים את הביצה ואת הפרמיגיאנו-רג ' יאנו ומערבבים היטב לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לפחות 1/4 כפית אגוז מוסקט טרי מגורד ומערבבים שוב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Parmigiano Reggiano
מוסקט
ביצה
8
פסטה: תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
פסטה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
9
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
בסיס
10
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
11
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלול
1
חותכים את בצק הפסטה המוכן ל -3 מנות שוות. בעזרת מכונת פסטה מרדדים את הפסטה להגדרה הדקה ביותר ואז חותכים את הסדינים לריבועים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
2
מניחים 1 כפית ממילוי הטורטליני במרכז כל ריבוע בגודל 2 אינץ'. קפלו את הפינות הנגדיות יחד ליצירת משולש ולחצו היטב על הקצוות כדי לאטום. קירב את הנקודות הארוכות של המשולש והצטרף בלחץ אצבע יציב. המשיכו למלא ולעצב טורטליני עד לשימוש בכל הפסטה והמילוי. הניחו את הטורטליני על מגש סדין, מכוסה במגבת נקייה ולחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניname
פסטה
3
מביאים לרתיחה את הברודו המוכן ומתבלים במלח ופלפל. זרוק את הטורטליני לברודו ובשל עד שהוא רך, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורטליניname
4
מוציאים את הטורטליני מהברודו בעזרת כף מחוררת, ומחלקים בין 10 ל -12 קערות פסטה מחוממות. כף חלק מהברודו לכל קערה והגיש מיד, ועליו פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד טרי.