טורקיה Tetrazzini I
טורקיה Tetrazzini אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם פסטה שיער מלאך, גבינת צ'דר חדה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 4 דקות, או עד כמעט רך.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים את הקמח עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה את החלב כך שאין גושים טופס. מתבלים במלח, פלפל, תיבול עוף וחרדל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד התערובת מתעבה.
הסר מהחום ולהוסיף 2/3 כוס גבינה פימנטו, ערבוב עד גבינה נמסה.
מוסיפים פטריות לא מצוחצחות לרוטב גבינה.
מניחים שכבת פסטה בתחתית תבנית אפייה 9x13 אינץ'. מכסים בשכבה של טורקיה, ולאחר מכן שכבה של רוטב גבינה. חזור על השכבות.
מפזרים הנותרים 1/3 כוס גבינה מעל.
אופים במשך כ 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד הרוטב הוא מבעבע וגבינה על גבי קלוי.