טורקיה כרוב אופים
אופים כרוב טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרוב, גבינת מוצרלה רזה חלק, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו אופים כרוב בלוט, אופים כרוב ראובן, ו אופים כרוב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
גלגל צינור אחד של בצק סהר למלבן ארוך אחד; חותם תפרים ונקבים. לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 425 מעלות במשך 6-8 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את ההודו, הבצל והגזר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את הכרוב, המרק והטימין.
יוצקים מעל קרום; מפזרים גבינה.
על משטח מקומח קלות, לחץ צינור שני של בצק סהר לתוך 13 אינץ'. איקס 9-אין. מלבן, איטום תפרים ונקבים.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 14-16 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.