קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

טורקיה כרוב אופים

טורקיה כרוב אופים
אופים כרוב טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרוב, גבינת מוצרלה רזה חלק, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו אופים כרוב בלוט, אופים כרוב ראובן, ו אופים כרוב נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
גלגל צינור אחד של בצק סהר למלבן ארוך אחד; חותם תפרים ונקבים. לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
אופים בחום של 425 מעלות במשך 6-8 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את ההודו, הבצל והגזר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מסננים.
6
מוסיפים את הכרוב, המרק והטימין.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
טימיןטימין
מרקמרק
7
יוצקים מעל קרום; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
8
על משטח מקומח קלות, לחץ צינור שני של בצק סהר לתוך 13 אינץ'. איקס 9-אין. מלבן, איטום תפרים ונקבים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מניחים מעל תבשיל.
10
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 14-16 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור