טורקיה עם מלית נקניק
טורקיה עם מלית נקניק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 921 קלוריות, 101 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם פלפל, גרגירי חמין עוף, הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. נסו טורקיה עם מלית נקניק, טורקיה עם מלית נקניק, ו נקניק טורקיה ומילוי לחם תירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים. רגע לפני האפייה, ממלאים את ההודו באופן רופף.
מניחים את המלית שנותרה ב-1-1/2 קילו משומן. תבנית אפייה; במקרר. שיפוד פתחים של טורקיה; לקשור מקלות תיפוף יחד.
מניחים על רשת בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 3-3/4 עד 3 שעות או עד מדחום בשר קורא 180 עבור טורקיה ו 165 עבור מלית.
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 45-50 דקות או עד שהיא מחוממת.
כאשר ההודו מתחיל להשחים, מכסים בטפטופים; מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. כיסוי טורקיה ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני הסרת מלית וגילוף.
לרוטב, ממיסים חמין במים; מניחים בצד.
מעבירים את הודו לפלטה חמה.
יוצקים 1/4 כוס טפטופי תבנית לסיר; מקציפים קמח לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה תערובת מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מגישים עם תרנגול הודו ומילוי.