קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורקית

טורקית
המתכון טורקיה Quesadilla יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 14 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך טורטיות קמח, פלפלים חלפיניו, ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), טורקית, ו קסדייה הודו צלויה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מקום 2 טורטיות על הלוח שלך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
3
מורחים 1 עם רוטב חמוציות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
מפזרים את הגבינה על השני ומתפוררים את המילוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
גבינהגבינה
5
מוסיף את השעועית הירוקה, טורקיה, פלפלים חלפיניו. תרים את הטורטייה הראשונה ותניח את זה בצד חמוציות למטה על אחד מלא. לחץ בעדינות אך בתקיפות כדי לשמור על הקסדייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חמוציותחמוציות
טורטיהטורטיה
טורקיה כולהטורקיה כולה
6
לרסס מחבת nonstick עם ספריי בישול ולשים אותו על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את הקסדייה במחבת ומבשלים עד לתחתית הוא השחמה קלות והגבינה נמסה, על 2 דקות. הפוך את הקסדייה ומבשל אותה בצד השני לעוד 2 דקות. להחליק אותו על קרש חיתוך, לחתוך אותו לתוך טריזים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.