טטרציני בקר גביני
טטרציני בקר גביני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. אם יש לך בצל, בצל ירוק, גבינת קוטג'ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 44%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טטרציני עוף קרמי וגביני, טטרציני טונה קל וגביני שמנת, ו אנצ'ילדות בקר גבינות.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בקר ובצל עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
בקערה מקציפים גבינת שמנת, גבינת קוטג ' ושמנת חמוצה, עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה פלפל ירוק, בצל וספגטי.
מעבירים ל-2-1/2-קו-טי משומן. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת בשר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד מבעבע.