קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

טיפות לימון

טיפות לימון
אם יש לך סוכר, קמח, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה בלתי אפשרי. מתכונים דומים: טיפות לימון קטנות, טיפות קישואים לימון, ו טיפות קרם לימון-קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים חמאה ומקצרים במיקסר חשמלי גבוה למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים סוכר וקליפת לימון; מקציפים עד לאיחוד. מקציפים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
סוכרסוכר
חלבחלב
4
מקציפים פנימה כמה שיותר קמח, מערבבים פנימה את יתרת הקמח. זרוק בצק על ידי כפיות מעוגלות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי עוגיות לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים כ -10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מצננים על מתלי תיל. פרוסט עם גבינת שמנת לימון. חנות, מכוסה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.