טיפות לימון
אם יש לך סוכר, קמח, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה בלתי אפשרי. מתכונים דומים: טיפות לימון קטנות, טיפות קישואים לימון, ו טיפות קרם לימון-קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מקציפים חמאה ומקצרים במיקסר חשמלי גבוה למשך 30 שניות.
מוסיפים סוכר וקליפת לימון; מקציפים עד לאיחוד. מקציפים בחלב.
מקציפים פנימה כמה שיותר קמח, מערבבים פנימה את יתרת הקמח. זרוק בצק על ידי כפיות מעוגלות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי עוגיות לא משומנים.
אופים כ -10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. מצננים על מתלי תיל. פרוסט עם גבינת שמנת לימון. חנות, מכוסה, במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.