טליאטלה בסגנון קרבונרה עם אספרגוס בגריל ופירורי לחם לימון
טליאטלה בסגנון קרבונרה עם אספרגוס בגריל ופירורי לחם לימון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 796 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. צאו לחנות ואספו יין, פירורי לחם, פנצ'טה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פסטה קרבונרה עם אספרגוס, פנצ'טה ופירורי לחם של עשב לימון, אספרגוס בגריל עם צ'ילי ולימון פירורי לחם, ו אספרגוס בגריל עם פירורי לחם עשב לימון.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מטפטפים קלות את האספרגוס באוו, ואז צולים עד שהוא חרוך, מסומן באופן שווה ורך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
2
חותכים לחתיכות בגודל 1 אינץ ' בזווית, או פורסים דק אם האספרגוס סמיך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מחממים 1 כף אבו במחבת קטנה על אש בינונית. ממיסים את החמאה לשמן; כשהוא מקציף מערבבים פנימה את גרידת הלימון, ואז מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים עד שהם לחים. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שפירורי הלחם מזהיבים עמוק. מערבבים פנימה את העירית והפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים את 3 כפות האוו הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הפנצ ' טה ו -2 כפיות פלפל, ומבשלים תוך ערבוב למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
7
מוסיפים את השום ומערבבים עוד 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את היין ומנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מקציפים קלות את החלמונים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה. שמרו 1 כוס ממי הבישול רגע לפני ניקוז הפסטה, והקציפו אותה לחלמונים כדי למתן אותם.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מוסיפים את האספרגוס לתערובת הפנצ ' טה ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
11
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם האספרגוס והפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
יוצקים את תערובת הביצים מעל, לכבות את החום לזרוק במשך 1 דקה, הוספת הגבינה בשניות האחרונות. מחלקים את הפסטה בין קערות רדודות ומעליהם הרבה פירורי לחם לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשה
קליפות מלימון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)