קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho

יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל, פגר טורקיה, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, ו שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה.

הוראות

1
טוסט תרמיל הל, ציפורן, אניס כוכב, שומר, כוסברה במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך עד ריחני, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את התבלינים על מרכז חתיכה מרובע 8 אינץ ' של גזה. לאסוף יחד את הקצוות של cheesecloth, ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח. צורב את שני הצדדים של זנגביל ו 1/2 בצל באותו מחבת עד חרוך קל, על 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מים נוספיםמים נוספים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את פגר טורקיה, מים, שקיק, זנגביל, ובצל בסיר גדול מעל לאכול בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את אטריות האורז, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד האטריות בישלו דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
הסר את הפגר, שקיק, זנגביל, ובצל מן המרק. מסננים את המרק כדי להסיר כל בשר שאולי נפל מהעצמות, במידת הצורך. מתבלים ברוטב דגים ומלח. מחלקים את אטריות האורז בשר טורקיה באופן שווה לתוך 4 קערות גדולות. לפזר את הבזיליקום, כוסברה, ובצל פרוס על גבי. מצקת את המרק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
רוטב דגיםרוטב דגים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
7
מגישים עם טריז של סיד ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ