יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל, פגר טורקיה, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, ו שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה.
הוראות
טוסט תרמיל הל, ציפורן, אניס כוכב, שומר, כוסברה במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך עד ריחני, 5 עד 7 דקות.
מניחים את התבלינים על מרכז חתיכה מרובע 8 אינץ ' של גזה. לאסוף יחד את הקצוות של cheesecloth, ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח. צורב את שני הצדדים של זנגביל ו 1/2 בצל באותו מחבת עד חרוך קל, על 3 דקות בכל צד.
מניחים את פגר טורקיה, מים, שקיק, זנגביל, ובצל בסיר גדול מעל לאכול בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את אטריות האורז, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד האטריות בישלו דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
הסר את הפגר, שקיק, זנגביל, ובצל מן המרק. מסננים את המרק כדי להסיר כל בשר שאולי נפל מהעצמות, במידת הצורך. מתבלים ברוטב דגים ומלח. מחלקים את אטריות האורז בשר טורקיה באופן שווה לתוך 4 קערות גדולות. לפזר את הבזיליקום, כוסברה, ובצל פרוס על גבי. מצקת את המרק למעלה.
מגישים עם טריז של סיד ורוטב חם.