קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho

יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל, פגר טורקיה, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, ו שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה.

הוראות

1
טוסט תרמיל הל, ציפורן, אניס כוכב, שומר, כוסברה במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך עד ריחני, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את התבלינים על מרכז חתיכה מרובע 8 אינץ ' של גזה. לאסוף יחד את הקצוות של cheesecloth, ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח. צורב את שני הצדדים של זנגביל ו 1/2 בצל באותו מחבת עד חרוך קל, על 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספיםמים נוספים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את פגר טורקיה, מים, שקיק, זנגביל, ובצל בסיר גדול מעל לאכול בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את אטריות האורז, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד האטריות בישלו דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
הסר את הפגר, שקיק, זנגביל, ובצל מן המרק. מסננים את המרק כדי להסיר כל בשר שאולי נפל מהעצמות, במידת הצורך. מתבלים ברוטב דגים ומלח. מחלקים את אטריות האורז בשר טורקיה באופן שווה לתוך 4 קערות גדולות. לפזר את הבזיליקום, כוסברה, ובצל פרוס על גבי. מצקת את המרק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
רוטב דגיםרוטב דגים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
7
מגישים עם טריז של סיד ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ