יונה קלויה בתנור עם Piquillo-רוטב פלפל שחור עם חומוס פולנטה
יונה קלויה בתנור עם רוטב פלפל פיקילו-שחור עם חומוס פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 929 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, יוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גוזל חמאה עם רוטב פלפל פיקילו, Polentan וירקות עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את היין האדום ואת הנמל ומבשלים עד מופחת על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
יציאה
5
הוסף את המניה ומבשל עד מופחת 2 כוסות. מסננים את הרוטב לקערה ומוסיפים את פלפלים פיקילו, פלפל סדוק ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
פלפל סדוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. עונת יון עם מלח ופלפל לטעום ולמקם במחבת, צד השד למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את היונה, מניחים בתנור וצולים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הכמון ומבשלים 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המים 1 כף מלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
לטאטא את קמח התירס הצהוב, להפחית את החום נמוך לבשל במשך 20 עד 25 דקות, ערבוב עם כף עץ מדי פעם עד התערובת מושכת מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהוב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את מחית החומוס ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
14
מניחים את התערובת לחמאה 8 על ידי 10 תבנית אפייה לקרר עד המשרד, על 2 שעות. כאשר מוכן לשרת, לחמם את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
חותכים את הפולנטה לריבועים או עיגולים של 2 אינץ', מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בשני הצדדים עד לחום זהוב.