קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

יונה קלויה בתנור עם Piquillo-רוטב פלפל שחור עם חומוס פולנטה

יונה קלויה בתנור עם Piquillo-רוטב פלפל שחור עם חומוס פולנטה
יונה קלויה בתנור עם רוטב פלפל פיקילו-שחור עם חומוס פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 929 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, יוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גוזל חמאה עם רוטב פלפל פיקילו, Polentan וירקות עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את היין האדום ואת הנמל ומבשלים עד מופחת על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
יציאהיציאה
5
הוסף את המניה ומבשל עד מופחת 2 כוסות. מסננים את הרוטב לקערה ומוסיפים את פלפלים פיקילו, פלפל סדוק ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
פלפל סדוקפלפל סדוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. עונת יון עם מלח ופלפל לטעום ולמקם במחבת, צד השד למטה ומבשלים עד חום זהוב. הפוך את היונה, מניחים בתנור וצולים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר מהתנור ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הכמון ומבשלים 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את המים 1 כף מלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
לטאטא את קמח התירס הצהוב, להפחית את החום נמוך לבשל במשך 20 עד 25 דקות, ערבוב עם כף עץ מדי פעם עד התערובת מושכת מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את מחית החומוס ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
14
מניחים את התערובת לחמאה 8 על ידי 10 תבנית אפייה לקרר עד המשרד, על 2 שעות. כאשר מוכן לשרת, לחמם את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
חותכים את הפולנטה לריבועים או עיגולים של 2 אינץ', מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בשני הצדדים עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטהפולנטה
16
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים עם רוטב יון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1גדולגזר, קלוף וקצוץ גסגזר, קלוף וקצוץ גס2ביוןסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרגרי חומוס מבושלים, מנוקזים ומרוקניםגרגרי חומוס מבושלים, מנוקזים ומרוקנים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כמון, קרקעזרעי כמון, קרקע2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטחון דק צהוב קמח תירסטחון דק צהוב קמח תירס2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדולבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוק בגסותפלפל שחור סדוק בגסות2פלפלים פיקילו, חתוכים לקוביותפלפלים פיקילו, חתוכים לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיציאהיציאה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2קילוגרםיון (על כל אחד)יון (על כל אחד)