קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

יונים סוכר

יונים סוכר
יונו סוכר לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-90 ומחירו 28 סנט למנה מנות. לארוחה זו יש 150 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר קונדיטורים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מתכון יונים בגריל, סופגניות דלעת עם זיגוג אבקת סוכר וחורי סופגניות מתובלים, וטוויסטים של סוכר שמנת חמוצה (המכונה גם פריכיות סוכר קלות כוכבים).

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לשעתיים או עד שקל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים עם 3-in. חותכן עוגיות בצורת ציפור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
6
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים ב-350 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים לרשתות לצינון.
9
להקפאה, בקערה קטנה, מערבבים את המרק, סוכר הקונדיטורים, החלב, התמציות ומספיק מים כדי להשיג עקביות פיזור.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
עוגיות פרוסט. מסדרים על הגופים שקדים ומעל הראשים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
11
הוסף עיני שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין