יונים סוכר
יונו סוכר לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-90 ומחירו 28 סנט למנה מנות. לארוחה זו יש 150 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית שקדים, סוכר קונדיטורים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 16%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מתכון יונים בגריל, סופגניות דלעת עם זיגוג אבקת סוכר וחורי סופגניות מתובלים, וטוויסטים של סוכר שמנת חמוצה (המכונה גם פריכיות סוכר קלות כוכבים).
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים חלב ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכניסים למקרר לשעתיים או עד שקל לטפל.
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים עם 3-in. חותכן עוגיות בצורת ציפור.
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב-350 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להתייצבות.
להקפאה, בקערה קטנה, מערבבים את המרק, סוכר הקונדיטורים, החלב, התמציות ומספיק מים כדי להשיג עקביות פיזור.
עוגיות פרוסט. מסדרים על הגופים שקדים ומעל הראשים אגוזי מלך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין