קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

יין חם

יין חם
יין חם יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. אם יש לכם לימון, תפוז, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: יין חם-לא להתבלבל עם יין עובש, יין חם {יין חם-וין צ'או}, ו יין חם.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שמים סוכר ומים בסיר כבד של 5 ליטר על אש בינונית - גבוהה ומערבבים עד שכל הסוכר מתמוסס. מגרדים את זרעי הווניל מהתרמיל ומוסיפים לסיר יחד עם שעועית הווניל והרוזמרין. מבשלים לאט למשך 5 דקות נוספות על אש נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
צווארי עוףצווארי עוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, בחתיכת בד גבינה מניחים את הקינמון, הל וציפורן במרכז. משוך את ארבעת הקצוות יחד וקשור סביבו חוט מטבח ליצירת שקיק קטן. הקפד להשאיר מספיק מחרוזת לקשור סביב הידית החיצונית על הסיר להסרה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את שקיק התבלינים, היין, הברנדי והפירות החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
תן לזה להתבשל על נמוך במשך כ 1 שעה. לעולם אל תיתן לזה לרתוח.
6
מגישים חם.