יקיטורי דון
Yakitori דון יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, סאקה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו יקיטוריname, יקיטוריname, ו זיגוג Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף עוף, ולייבש טפיחה. בתבנית אפייה זכוכית או קערה, מערבבים יחד את הג ' ינג ' ר, שום, סוכר, רוטב סויה, סאקה ומירין.
מניחים את העוף לתוך התערובת כדי להשרות. מקררים, מכוסים במשך כמה שעות, או בין לילה.
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים חתיכות עוף לתוך העור בצד המחבת למטה, הזמנת מרינדה. מבשלים עד חום בהיר, ואז להעיף וחום בצד השני.
מסננים את השמן, ושופכים את המרינדה למחבת.
מכסים, ומפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות.
הסר את המכסה ולהמשיך לבשל, רועד המחבת מדי פעם, עד המרינדה מצטמצם רוטב עבה נחמד חתיכות עוף מבושלים במלואם.