ירך של בשר חזיר עם פלפל ירוק דורש על 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם יין, חלצי חזיר, זרעי שומר טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו טוסטדות חזיר ירוקות ואדומות חריפות, חלצי חזיר קלויים עם רוטב פלפל ירוק, ו חלצי חזיר קלויים עם סיידר עם צ'אטני עגבניות ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.אפשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החזיר, הצד השמן כלפי מעלה, בתבנית צלייה גדולה מספיק בכדי להחזיק אותו בנוחות. בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, 2 כפיות מכל חרדל, זרעי השומר, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. משפשפים את התערובת על גבי החזיר וצולים 1 עד 1 1/4 שעות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופנים
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוציאים מהתנור, מעבירים לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר אלומיניום למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
קרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לרוטב, הוציאו את כל השומן מלבד 1/4 כוס מהתבנית הצלייה. אם אין 1/4 כוס, הוסיפו מספיק חמאה לתבנית כדי להכין 1/4 כוס בסך הכל. מעל חום בינוני, לטאטא את הקמח לתוך השומן במחבת ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את היין ומגרדים את כל החלקים החומים מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את ציר העוף, את 2 הכפיות הנותרות מכל חרדל, את גרגירי הפלפל הירוק, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה למשך 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ומעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
(הוציאו כבד וצוואר)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוציאים את המיתרים מהחזיר הצלוי, פורסים בין העצמות ומגישים חם עם הרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1
3 (5 קילו) תרנגולות
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
2
3 בצלים גדולים, לא קלופים ורבעים
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
6 גזרים, לא קלופים וחצויים
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
4
4 גבעולי סלרי עם עלים, חתוכים בשליש
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
5
4 פרסניפים, לא קלופים וחתוכים לשניים (לא חובה)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
6
20 גבעולי פטרוזיליה שטוחה עלים טריים
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טרי
7
15 גבעולי טימין טרי
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8
20 גבעולי שמיר טרי
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי
9
1 ראש שום, לא קלוף וחותך 1/2 לרוחב
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
2 כפות מלח כשר
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
11
2 כפיות פלפל שחור שלם
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
12
מניחים את התרנגולות, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרניפס, הפטרוזיליה, הטימין, השמיר, השום, המלח וגרגירי הפלפל בסיר של 16 עד 20 ליטר עם 7 ליטר מים ומביאים לרתיחה. החלק את המשטח לפי הצורך. מבשלים ללא כיסוי במשך 4 שעות. מסננים את כל תכולת הסיר דרך מסננת, משליכים את העוף והירקות ומצננים. מחק את השומן מוקשה, ולאחר מכן לארוז את המרק במיכלים ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין