ירך חזיר עם פלפל ירוק
ירך של בשר חזיר עם פלפל ירוק דורש על 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם יין, חלצי חזיר, זרעי שומר טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. נסו טוסטדות חזיר ירוקות ואדומות חריפות, חלצי חזיר קלויים עם רוטב פלפל ירוק, ו חלצי חזיר קלויים עם סיידר עם צ'אטני עגבניות ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.אפשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מניחים את החזיר, הצד השמן כלפי מעלה, בתבנית צלייה גדולה מספיק בכדי להחזיק אותו בנוחות. בקערה קטנה מקציפים יחד את שמן הזית, 2 כפיות מכל חרדל, זרעי השומר, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. משפשפים את התערובת על גבי החזיר וצולים 1 עד 1 1/4 שעות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140 מעלות צלזיוס.
מוציאים מהתנור, מעבירים לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר אלומיניום למשך 20 דקות.
לרוטב, הוציאו את כל השומן מלבד 1/4 כוס מהתבנית הצלייה. אם אין 1/4 כוס, הוסיפו מספיק חמאה לתבנית כדי להכין 1/4 כוס בסך הכל. מעל חום בינוני, לטאטא את הקמח לתוך השומן במחבת ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומגרדים את כל החלקים החומים מתחתית התבנית.
מוסיפים את ציר העוף, את 2 הכפיות הנותרות מכל חרדל, את גרגירי הפלפל הירוק, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה למשך 5 עד 10 דקות, עד שהרוטב מצטמצם ומעובה מעט.
מוציאים את המיתרים מהחזיר הצלוי, פורסים בין העצמות ומגישים חם עם הרוטב החם.
3 בצלים גדולים, לא קלופים ורבעים
6 גזרים, לא קלופים וחצויים
4 גבעולי סלרי עם עלים, חתוכים בשליש
4 פרסניפים, לא קלופים וחתוכים לשניים (לא חובה)
20 גבעולי פטרוזיליה שטוחה עלים טריים
1 ראש שום, לא קלוף וחותך 1/2 לרוחב
מניחים את התרנגולות, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרניפס, הפטרוזיליה, הטימין, השמיר, השום, המלח וגרגירי הפלפל בסיר של 16 עד 20 ליטר עם 7 ליטר מים ומביאים לרתיחה. החלק את המשטח לפי הצורך. מבשלים ללא כיסוי במשך 4 שעות. מסננים את כל תכולת הסיר דרך מסננת, משליכים את העוף והירקות ומצננים. מחק את השומן מוקשה, ולאחר מכן לארוז את המרק במיכלים ליטר.