ירקות בגריל הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ופלפל, עלי רוזמרין, חצילים יפניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלמון בגריל ברוטב ברביקיו יין אדום, חמאת אגוזים וסלט חיטה סדוק עם ירקות בגריל, דג חרב בגריל על ירקות קיץ בגריל, ו ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה או להכין את ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
3
מברשת את הירקות עם 1/4 כוס השמן כדי מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שמן בישול
4
מפזרים את הירקות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, גריל הירקות עד רך וחרוך קלות בכל רחבי, על 8 עד 10 דקות עבור פלפלים; 7 דקות עבור הדלעת הצהובה, קישואים, חצילים, פטריות; 4 דקות עבור אספרגוס בצל ירוק. מסדרים את הירקות על מגש. המפתח להשגת סימני הגריל הנהדרים האלה הוא לא להזיז את הירקות בתדירות גבוהה מדי ברגע שהם הונחו על הגריל החם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סקווש צהוב
פלפל
בצל ירוק
ירק
אספרגוס
פטריות
חציל
קישואים
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
בינתיים, לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן, חומץ בלסמי, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, רוזמרין בקערה קטנה כדי להתמזג.