מתכון ירקות טמפורה עם רוטב סויה מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאים ל-6 מנות. מתאבן זה יש 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סודה קלאב, קישואים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה, אטריות רוטב סויה, ו שרימפס טמפורה וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לנפות את המרכיבים הראשונים 3 מעל קערה גדולה ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיפים 1/2 כוס סודה צוננת ומערבבים עם מקלות אכילה או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
3
הוסף את שאר סודה ומיקס. תיזהר לא לערבב יותר מדי. הגושים לתת הבלילה טמפורה המרקם הייחודי שלה. מעל חום גבוה בינוני למלא מחבת עמוקה או ווק עם כ 3 סנטימטרים של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
מים מוגזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
4
מוסיף ירקות במשורה לבלילה לוודא שהם מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
5
מניחים ירקות 1 בכל פעם בשמן ומטגנים עד הבלילה הפכה חום זהוב על 1 דקה. חזור עד שכל הירקות בושלו.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.