קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל

ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל
ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.53 דולר למנה. אם יש לכם פלפל, מלח, ריבת תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכרוב אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם כרוב שטעמו כמו קינוח! כמו קינוח. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו ירקות טריים מוקפצים עם בשר כתום פלפל, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מביאים לרתיחה את האורז והמים. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים את שמן השומשום במחבת על אש בינונית, ומבשלים 2 שיני שום למשך 2 דקות, עד שהם רכים. ממיסים את החמאה במחבת. מתבלים את הבקר במלח ו -2 כפיות פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים את הבקר במחבת 10 דקות, עד להשחמה אחידה. בהזמנת טפטופי מחבת, העבירו את הבקר המבושל לקערה, וציפו ברוטב טריאקי 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת נפרדת על אש בינונית, ומבשלים את השום הנותר 2 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים שום ומניחים בצד. מערבבים את הפטריות והבצל למחבת, ומבשלים עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים פנימה את הכרוב, פלפל ירוק, פלפל אדום ופלפל צהוב. מבשלים 3 דקות, עד שהם רכים אך עדיין פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ל-1 אננסל-1 אננס
6
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה 1/2 כף הנותרים רוטב טריאקי ו 1/2 את טפטופי התבנית השמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים את טפטופי המחבת הנותרים במחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים פנימה את יתרת פתיתי הפלפל האדום, רוטב הטריאקי מקערת הבקר, השום השמור, עמילן התירס, הסוכר החום, מרק הבקר וריבת התפוזים. מבשלים 5 דקות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוציאים שום ומערבבים פנימה את הבקר לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים את הבקר והירקות, יחד עם כמה ממיצי המחבת, מעל האורז המבושל. למעלה עם אטריות צ ' או מיין, ומפזרים אבקת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה
אבקת חרדלאבקת חרדל
אורז מבושלאורז מבושל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה5(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1עץכרוב, פרוס לרצועותכרוב, פרוס לרצועות142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה11 קילו קישואים,עמילן תירסעמילן תירס907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק צלע, חתוך לרצועות דקותסטייק צלע, חתוך לרצועות דקות340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1פלפל ירוק, חתוך לרצועותפלפל ירוק, חתוך לרצועות2(חוֹרֶף)ריבה כתומהריבה כתומה8ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת חרדל לפי הטעםאבקת חרדל לפי הטעם1פלפל אדום, חתוך לרצועותפלפל אדום, חתוך לרצועות4(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן שומשום בהירשמן שומשום בהיר1גדולבצל מתוק, פרוסבצל מתוק, פרוס4(חוֹרֶף)1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן גרגיר ארוך לא מבושלאורז לבן גרגיר ארוך לא מבושל1פלפל צהוב, חתוך לרצועותפלפל צהוב, חתוך לרצועות