ירקות מאודים עם חמאת ליים-צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ירקות מאודים עם חמאת ליים צ'ילה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 344 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, שום, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ירקות מאודים עם חמאת ליים צ'ילה, ירקות מאודים בשמן שומשום-צ'ילה, ו דגים מאודים עם ליים וצ'ילה.
הוראות
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים על 20 שניות.
מוסיפים קליפת ליים, צ ' ילה, מלח ומיץ ליים; מערבבים היטב. תניח בצד.
בסיר 4 ליטר, במקום סל ספינת קיטור.
להוסיף 1 כוס מים; חום רותחים.
מוסיפים ירקות חתוכים לסל; מכסים ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד למכרז פריך.
כדי לשרת, מניחים ירקות בקערה הגשה.
להוסיף תערובת חמאה; לזרוק בעדינות מעיל.