קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטה

כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטה
כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטן הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 1074 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 63% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, קמח אינסטנט, פנקטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: כבד עגל עם חומץ בלסמי, כבד עגל מוקפץ עם בצל, לימון ומרווה, ו כבד עגל ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת מטגן גדולה מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים בצל ומבשלים לאט עד שהבצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוציאים לקערה ושומרים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
פורסים פנצ ' טה לסיבובים דקים, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים בתנור עד שהם פריכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים ומניחים על מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים חומץ, סוכר ויין אדום לסיר של 6 ליטר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים לפת עם צמרות ומבשלים 5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
9
מוציאים, מסננים ומניחים בצד.
10
הופכים את האש לבינונית-גבוהה על המחבת הגדולה ומוסיפים את 4 כפות שמן הזית האחרות. לחפור את הכבד בקמח מתובל ומניחים במחבת, בקבוצות. מבשלים עד שחום כהה למדי מצד אחד, כ -3 עד 4 דקות, מבלי לזוז, ואז מוציאים מהתבנית. כששתי המנות התבשלו, החזירו את הכל לתבנית, הפכו לצד הלא מבושל, והוסיפו את היין הלבן, החומץ הבלסמי והבצל המקורמל; מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
12
מוציאים את הכבד ל -4 צלחות הגשה, יוצקים רוטב מעל, מניחים מעל 1 או 2 סיבובי פנקטה, מעליהם חצאי לפת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
לפתלפת
כבדכבד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)