צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק אניס-בשר כוכב יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1617 קלוריות, 164 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה של מזון ויין דורש מקלות קינמון, שמן צמחי, עשב לימון, צ'ילי תאילנדי. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר וכוכב מרק אטריות אניס, מרק גזר עם כוכב אניס, ו מרק גזר וכוכב אניס.
הוראות
1
חותכים את הבשר מעצמות שוק. בסיר בינוני, מכסים את העצמות במים ומביאים לרתיחה. הכן קערה בינונית של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים את העצמות למי הקרח כדי להתקרר, ואז מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל, חותכים את הצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מושחר בתחתית, על 12 דקות; להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים את פרוסות זנגביל בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מושחר, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת בינונית, טוסט תרמילי אניס הכוכב, מקלות קינמון, ציפורן ופלפל אדום כתוש על אש מתונה במשך 2 דקות, רועד המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר גדול, לכסות את הבשר shank ו זנב השור עם המים ולהביא לרתיחה. Skim, ואז להוסיף את lemongrass, שום, בצל מושחר וג ' ינג ' ר ואת התבלינים קלויים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ברפרוף מדי פעם, עד הבשרים הם מכרז, על 2 שעות. מסננים את המרק; מקררים את המרק ואת הבשרים בנפרד לילה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
9
להשליך את השומן מן המרק. להביא את המרק לרתיחה ולשמור חם. חותך דק את הבשר, משליך כל עצמות.
מרכיבים שתצטרך
10
בקערה גדולה, משרים את אטריות האורז במים עד שהם גמישים, כ -30 דקות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, בלאנש את בוק צ ' וי, אספרגוס ואפונה שלג בנפרד עד פריך-מכרז; להסיר את הירקות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את עצמות הקערית לסיר ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
13
מסננים ולתת מגניב מעט, ולאחר מכן להשתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את מח העצם.
14
מחממים מחבת גריל. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה עד נדיר, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סינטה
15
העבר ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוס דק את נתח הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סינטה
16
מסננים את אטריות האורז ומוסיפים קומץ למסננת ארוכה שטופלה שתתאים לסיר של מים רותחים. מנמיכים אותו למים ומבשלים את האטריות עד בקושי מכרז, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
17
מסננים את האטריות היטב ומעבירים אותם לקערת מרק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
18
מוסיפים חלק בשרי shank ו oxtail ומכסים עם מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
19
הוסף חתיכת מח עצם וחתיכות של sirloin ומגישים, המאפשר הסועד לקישוט המרק לפי הצורך. חזור על הסועדים הנותרים.