קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוכב מאדים שקדים ברים

כוכב מאדים שקדים ברים
כוכב הלכת מאדים שקדים ברים נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, קרמל, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאדים ברים ריבועים, מאדים בר מוס, ו עוגיות בר הר געש מאדים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני שלבו סוכר, סירופ תירס ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים ל -270 עד 290 מעלות צלזיוס (132 עד 143 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת חוטים קשים אך גמישים.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בזמן שהסירופ מתבשל מקציפים את החלבונים בקערת המתכת של מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות נוקשות. כשהסירופ מוכן, כוונו את המיקסר למהירות נמוכה, הסירו את הסירופ מהאש ושפכו אותו לחלבוני הביצה בזרם דק, תוך ערבוב רציף. ממשיכים לערבב עד שהנוגט מתחיל להתעבות לעקביות של בצק רך, כ -20 דקות. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים פנימה שקדים ולחץ נוגט לכלי מוכן ומצננים במקרר עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
נוגטנוגט
5
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את הקרמל עם 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
יוצקים קרמל מומס על נוגט. מצננים במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
נוגטנוגט
7
חותכים את הממתק המצונן ל -14 סורגים מלבניים בעזרת סכין חדה. בקערה חסינת מיקרוגל, שוקולד במיקרוגל עד להמסה. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד חלק. לטבול ברים לתוך שוקולד מומס, לתת מגניב 2 שעות על מתלה תיל או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)