כוכב מאדים שקדים ברים
כוכב הלכת מאדים שקדים ברים נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, קרמל, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאדים ברים ריבועים, מאדים בר מוס, ו עוגיות בר הר געש מאדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר בינוני שלבו סוכר, סירופ תירס ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מחממים ל -270 עד 290 מעלות צלזיוס (132 עד 143 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת חוטים קשים אך גמישים.
בזמן שהסירופ מתבשל מקציפים את החלבונים בקערת המתכת של מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות נוקשות. כשהסירופ מוכן, כוונו את המיקסר למהירות נמוכה, הסירו את הסירופ מהאש ושפכו אותו לחלבוני הביצה בזרם דק, תוך ערבוב רציף. ממשיכים לערבב עד שהנוגט מתחיל להתעבות לעקביות של בצק רך, כ -20 דקות. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מערבבים פנימה שקדים ולחץ נוגט לכלי מוכן ומצננים במקרר עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את הקרמל עם 2 כפות מים.
יוצקים קרמל מומס על נוגט. מצננים במקרר 30 דקות.
חותכים את הממתק המצונן ל -14 סורגים מלבניים בעזרת סכין חדה. בקערה חסינת מיקרוגל, שוקולד במיקרוגל עד להמסה. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד חלק. לטבול ברים לתוך שוקולד מומס, לתת מגניב 2 שעות על מתלה תיל או נייר שעווה.